Osztriga Sommelier
Receptek mignonette TEQUILA ÉS LIME MIGNONETTE

TEQUILA ÉS LIME MIGNONETTE

HOZZÁVALÓK:

  • 250 ML FEHÉRBORECET (CHARDONNAY)
  • 3 DB SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA
  • 1 KK KRISTÁLYCUKOR
  • 70 ML TEQUILA
  • 45 ML FRISSEN FACSART LIME JUICE
  • SÁRGA ÉS PIROS KALIFORNIAI PAPRIKA FINOMRA VÁGVA (2 X ¼ PAPRIKA)
  • 0,5 KK FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS
  • 1 EK KORIANDER FINOMRA VÁGVA
  • CSIPETNYI TENGERI SÓ
  • 24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • KIS SERPENYŐBEN KEVERJÜK ÖSSZE AZ ECETET, A CUKROT ÉS A SHALOTT HAGYMÁT
  • FORRALJUK ÖSSZE A FELÉRE
  • VEGYÜK LE A TŰZRŐL ÉS KIHŰTÉS UTÁN ADJUK HOZZÁ A MARADÉK ÖSSZETEVŐKET
  • TEGYÜK A HŰTŐBE FELHASZNÁLÁSIG
t