Osztriga Sommelier

RED DEVIL

HOZZÁVALÓK:

  • 12 DB NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA
  • 500 ML PARADICSOMLÉ (V8)
  • 300 ML ABSOLUT VODKA
  • 1,5 CITROM FACSART LEVE
  • 1 KK BARNACUKOR
  • 1 EK STEAK SZÓSZ
  • 1 EK WORCESTERSHIRE SZÓSZ
  • 1 KK FRISSEN RESZELT TORMA
  • CSIPETNYI CAYENNE BORS
  • 1 KK TABASCO
  • ZELLER LEVÉL ÉS SZÁR A DÍSZÍTÉSHEZ

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • NYISSUNK KI 12 DB OSZTRIGÁT
  • A HÚST TEGYÜK FÉLRE A LEVÉT SZŰRJÜK LE ÉS TARTSUK HIDEGEN
  • KEVERŐTÁLBA KEVERJÜK ÖSSZE A VODKÁT A PARADICSOMLÉT A STEAK ÉS WORCHESTERSHIRE SZÓSZT ILLETVE A TABASCOT
  • TEGYÜK A KEVERŐTÁLBA A BARNACUKROT ÉS KEVERGESSÜK FELOLVADÁSIG
  • SHOOT POHÁRBA KANALAZZUNK A TORMÁBÓL, HELYEZZÜK RÁ AZ OSZTRIGAHÚST ÉS ÖNTSÜK FEL A BEKEVERT BLOODY MARY SZÓSSZAL
  • KANALAZZUNK BELE A BEHŰTÖTT OSZTRIGA LEVÉBŐL
  • CSEPEGTESSÜNK RÁ A CITROM LEVÉBŐL ÉS FŰSZEREZZÜK A CAYENNE BORSSAL
  • DÍSZITSÜK A ZELLER LEVELEIVEL ÉS IGÉNY SZERINT A SZÁRÁVAL IS.
t