Osztriga Sommelier
Receptek Grill OSZTRIGA PHILADELPHIA SATKRÉMMEL SPENÓTTAL ÉS BACON SZALONNÁVAL SÜTVE

OSZTRIGA PHILADELPHIA SATKRÉMMEL SPENÓTTAL ÉS BACON SZALONNÁVAL SÜTVE

HOZZÁVALÓK:

  • 12 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
  • 2 DB BACON SZALONNA CSÍK
  • 60 G KALIFORNIAI PAPRIKA (ZÖLD) FINOMRA VÁGVA
  • 30 G SÓZATLAN VAJ
  • 120 G SPENÓT
  • 1 EK FRISSEN FACSART CITROMLÉ
  • 1 KÖZEPES FEJ SHALOTT HAGYMA VAGY SPANYOL FEHÉRHAGYMA FINOMRA VÁGVA
  • SÓ ÉS FEKETEBORS CSIPETNYI
  • 150 G PHILADELPHIA KRÉMSAJT

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
  • BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT. AZ OSZTRIGÁK HÚSÁT HAGYJUK A HÉJBAN
  • AZ OSZTRIGÁK LEVÉT SZŰRJÜK LE ÉS TARTSUK HIDEGEN
  • AZ OSZTRIGÁKAT FEKTESSÜK SÓÁGYRA EGY SÜTŐTEPSIBE
  • SERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FEL A FELE MENNYISÉGŰ VAJAT ÉS ADJUK HOZZÁ A SZELETELT BACON SZALONNÁT ÉS SÜSÜK HÁROMNEGYEDESRE MAJD A CSEPEGTESSÜK LE
  • A SZALONNAZSÍRBA TEGYÜK BELE A MARADÉK VAJAT, A KALIFORNIAI PAPRIKÁT, A SHALOTT HAGYMÁT PÁROLJUK ÖSSZE. KB 3 PERC
  • ADJUK A SERPENYŐBE A SPENÓTOT ÉS AZ OSZTRIGÁK LEVÉT ÉS A SAJTOT MAJD PÁROLJUK ADDIG AMÍG A SPENÓTLEVELEK ÖSSZE NEM ESNEK
  • ZÁRJUK EL A TÜZET A SERPENYŐ ALATT MAJD ADJUK HOZZÁ A CITROM FACSART LEVÉT
  • KANALAZZUNK MINDEN OSZTRIGA HÉJBA A SPENÓTOS-CITRUSOS-PAPRIKÁS-SAJTOS MIXBŐL L
  • HELYEZZÜK A SÜTŐTEPSIT A 200 CELSIUSRA FELFORRÓSÍTOTT SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA ÉS SÜSSÜK 5-6 PERC ALATT KÉSZRE
t