Osztriga Sommelier

Clambake

A New England clambake legfőbb támogató alapanyaga a homár, melyet élve szállítunk ki megrendelőink által kiválasztott helyszínre és látványkonyhánkban készítjük el vendégei szeme láttára. A clambake átmenet a piknik és a bankett között, és tökéletes módja annak, hogy kombinálják a szabadtéri szórakozást egy megadott helyen, ahol vendégül tudja látni rokonait, barátait, munkatársait egy eredeti New England stílusú seafoodpartira. Cégünk csak a legfrissebb és legjobb alapanyagokat használja fel az ételek elkészítéséhez, ezért csak dőljön hátra, és élvezze a partiját, mint egy vendég, hiszen az Osztrigasommelier leveszi a válláról a gondot. Válasszon a mi előre elkészített clambake-menüink közül, vagy készítse el a széles és átfogó termékkínálatunkból az Ön ízlésének, ízvilágának legjobban megfelelő menüsort. A választási szabadsága óriási, hiszen szortimentünkben rengeteg különleges alapanyag áll rendelkezésre, és magasan képzett személyzetünk mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy esküvői, születésnapi, baráti partiján vagy céges rendezvényén megjelenő vendégei elégedettek legyenek és rendezvénye tökéletesre sikerüljön.

Bár az eredeti tradicionális clambake-partikat rendszerint nyáridőben, a tengerparton rendezték meg, de napjainkra már majdnem annyi a beltérben megrendezésre kerülő rendezvényünk, mint a szabadtéri, és legalább annyi céges megrendelést teljesítünk, mint amennyit a magánszférának, legyen az esküvő, születésnap, évforduló, esetleg nívós céges rendezvény.

Büszkék vagyunk arra a tényre, hogy Magyarországon mi vagyunk az egyetlen olyan társaság, akik a szolgáltatási körükbe felvették az autentikus New England stílusú clambake partiszerviz-szolgáltatást, és cégünk számára fontos, hogy be tudjuk mutatni önnek ezt a tengerentúlon oly népszerű szokást, illetve ezzel is szeretnénk propagálni a halkultúrát. Referenciánkat megtekintheti ITT, eseményeinkről készített képeket, pedig ITT a galériában találhatja

t