OYSTER ROCKEFELLER BRIT-SZIGETEK
HOZZÁVALÓK:
- 12 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
- 100 G VAJ
- 1 KÖZEPES FEJ SHALOTT VAGY SPANYOL FEHÉRHAGYMA FINOMRA VÁGVA
- 30 G FRISS PETREZSELYEM FINOMRA VÁGVA
- 100 G SPENÓT LEVÉL
- 100 G ZSEMLEMORZSA (PANKO)
- 50 G PARMEZÁNSAJT RESZELVE
KONYHATECHNOLÓGIA: - FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
- SERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FEL A VAJAT ADJUK HOZZÁ A SPENÓTOT ÉS PÁROLJUK 2-3 PERCIG AMÍG A SPENÓT LEVELEK ÖSSZE NEM ESNEK
- ADJUK A SERPENYŐBE A FINOMRA VÁGOTT PETREZSELMET ÉS PÁROLJUK EGYÜTT AZ ALAPANYAGOKAT TOVÁBBI 1 PERCIG
- BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT ÉS FEKTESSÜK ŐKET SÓÁGYRA EGY SÜTŐTEPSIBEN
- KANALAZZUNK MINDEN OSZTRIGA TETEJÉRE A HAGYMÁS-SPENÓTOS-PETREZSELYMES MIXBŐL MAJD SZÓRJUK RÁ A PANKO MORZSÁT LEGVÉGÜL A PARMEZÁN SAJTOT
- TEGYÜK A SÜTŐTEPSIT A SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA ÉS SÜSSÜK 5-6 PERC ALATT KÉSZRE