OYSTER KILPATRICK
HOZZÁVALÓK:
- 12 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
- 30 ML WORCESTERSHIRE SZÓSZ
- 60 ML BALZSAMECET
- 30 G VAJ
- 10 ML TABASCO
- 15 ML OLIVA OLAJ
- 2 DB BACONSZALONNA FINOM VÉKONY CSÍKOKRA VÁGVA
KONYHATECHNOLÓGIA: - FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
- SERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FEL A VAJAT A BALZSAMECETET A WORCESTERSHIRE SZÓSZT ÉS A TABASCO SZÓSZT.
- EGYSZER FORRALJUK ÖSSZE MAJD TEGYÜK FÉLRE A SERPENYŐT FELHASZNÁLÁSIG
- MÁSIK SERPENYŐBE ÖNTÜK AZ OLAJAT MAJD SÜSSÜK MEG A BACONSZALONNA CSÍKOKAT
- CSEPEGTESSÜK LE A SZALONNÁT ÉS TEGYÜK FÉLRE FELHASZNÁLÁSIG
- BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT ÉS FEKTESSÜK SÓÁGYRA SÜTŐTEPSIBEN
- KANALAZZUNK A KILPATRICK SZÓSZBÓL AZ OSZTRIGÁK TETEJÉRE KEVESET
- SZÓRJUNK AZ OSZTRIGÁKRA A SÜLT BACONSZALONNÁBÓL MAJD TEGYÜK A TÁLCÁT SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA 3-4 PERCRE
- TÁLALÁS ELŐTT FRISSÍTSÜK FRISS CITROMLÉVEL