Osztriga Sommelier
Receptek Grill OYSTER KILPATRICK

OYSTER KILPATRICK

HOZZÁVALÓK:

  • 12 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
  • 30 ML WORCESTERSHIRE SZÓSZ
  • 60 ML BALZSAMECET
  • 30 G VAJ
  • 10 ML TABASCO
  • 15 ML OLIVA OLAJ
  • 2 DB BACONSZALONNA FINOM VÉKONY CSÍKOKRA VÁGVA

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
  • SERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FEL A VAJAT A BALZSAMECETET A WORCESTERSHIRE SZÓSZT ÉS A TABASCO SZÓSZT.
  • EGYSZER FORRALJUK ÖSSZE MAJD TEGYÜK FÉLRE A SERPENYŐT FELHASZNÁLÁSIG
  • MÁSIK SERPENYŐBE ÖNTÜK AZ OLAJAT MAJD SÜSSÜK MEG A BACONSZALONNA CSÍKOKAT
  • CSEPEGTESSÜK LE A SZALONNÁT ÉS TEGYÜK FÉLRE FELHASZNÁLÁSIG
  • BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT ÉS FEKTESSÜK SÓÁGYRA SÜTŐTEPSIBEN
  • KANALAZZUNK A KILPATRICK SZÓSZBÓL AZ OSZTRIGÁK TETEJÉRE KEVESET
  • SZÓRJUNK AZ OSZTRIGÁKRA A SÜLT BACONSZALONNÁBÓL MAJD TEGYÜK A TÁLCÁT SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA 3-4 PERCRE
  • TÁLALÁS ELŐTT FRISSÍTSÜK FRISS CITROMLÉVEL
t