Gasztrocsodák a vadvizek világából

Park Bistro étterem Irinyi József u 4-20. - Science Park A épület földszint, Budapest, Pest

  Homár, osztriga, feketekagyló - tonhal, Szent-Jakab, langusztín -  borotvakagyló, lazac, tigrisgarnéla és kékkagyló azaz ínyenc seafood vacsora a vadvizek világából. Három szakács, tíz fogás és különleges alapanyagok, melyet kínálunk Önöknek, amennyiben részt szeretnének venni soron következő vacsoraestünkön, mely „Gasztrocsodák a vadvizek világából” üzenetet hordozza. Izgalmas tengeri élőlények, még izgalmasabb receptúrák, elhivatott és szakmai alázattal bíró szakácsok, akik tudással és tisztelettel a […]

39900Ft

Csúcsragadozó a tányéron – kardhalat filézünk

Park Bistro étterem Irinyi József u 4-20. - Science Park A épület földszint, Budapest, Pest

  Kardhal, Bouillabaisse, Szent-Jakab kagyló, homár, polip és osztriga, avagy mediterrán gasztronómiai kalandozások Franciaországtól-Olaszországig Három szó elegendő arra, hogy jellemezni tudjuk soron következő Seafood Sunset Dinner vacsoraestünk tematikáit……….extravagáns, látványos és ínyenc. A „csúcsragadozó a tányéron” megnevezésű eseményünkön különleges meglepetéssel készülünk. A Földközi-tenger hideg vizeiből származó 40 kg-os kardhalunkat most egy workshoppal egybekötött bemutató keretén belül bontjuk, szeleteljük és füstölési pontig […]

29900Ft

Belvárosi Bor és pezsgőfesztivál

Szabadság tér Szabadság tér, Budapest

A harmadszorra megrendezésre kerülő, nagyszabású Belvárosi Bor és Pezsgőfesztivál 6 teljes napra borkedvelők mekkájává változtatja a Szabadság teret. A világ minden tájáról érkező pincészetek tételei mellett azonban nem feledkezhetünk meg a gasztronómiai élvezetekről sem, és mi lehet jobb kísérője egy aranylóan gyöngyöző prosecconak, egy pimasz cavának, vagy tisztelelet parancsoló champagne-nak, ha nem az osztriga? Látogass el standunkhoz, ahol mindent megtudhatsz […]

Ingyenes

Balaton Wine & Gourmet fesztivál

Veszprémvölgyi út 68 Veszprémvölgyi út 68., Veszprém

A 2024-es Balatoni Wine & Gourmet Fesztivál idei témája az olasz gasztronómiai, melynek alapjai szorosan kapcsolódnak a tenger gyümölcseihez, nem kérdés tehát, hogy az Osztriga Sommelier is képviseli magát az eseményen. Ha kíváncsi vagy, milyen változatos formában készíthető el ez ínyencség, milyen alapanyagokkal és főzési technikákkal kísérletezhetsz, hogyan tenyésztik és milyen utat jár be, míg a tányérodra kerül, látogass el […]

t