Blog No Sidebar
Blog No Sidebar (Page 5)

HOZZÁVALÓK: 70 ML PEZSGŐECET70 ML PEZSGŐ4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA1 KK FRISS KAPOR FINOMRA VÁGVA1 KK FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS2 CSÍK BACON SZALONNA ROPOGÓSRA SÜTVE ÉS APRÓRA TÖRVE12 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGAKONYHATECHNOLÓGIA:SÜSSÜK MEG SERPENYŐBEN ZSIRADÉK HOZZÁADÁSA NÉLKÜL A BACONSZALONNÁTA ROPOGÓSRA SÜLT SZALONNACSÍKOKAT KIHŰTÉS UTÁN TÖRJÜK APRÓRAKEVERJÜK ÖSSZE KIS KEVERŐTÁLBAN A PEZSGŐECETET A SHALOTT HAGYMÁT A KAPROT A FEKETEBORSOT ÉS

HOZZÁVALÓK: 175 ML PROSECCO VAGY CAVA125 ML PEZSGŐECET15 ML FRISSEN ŐRŐLT FEKETEBORS15 ML MÁLNAECET1 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVACSIPETNYI TENGERI SÓ24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA KONYHATECHNOLÓGIA: KIS KEVERŐTÁLBA KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE HŰTŐBE.AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA ELEGENDŐAZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE HŰTŐBEN 1 HÉTIG TÁROLHATÓ

HOZZÁVALÓK: 150 ML SZÁRAZ PEZSGŐ75 ML PEZSGŐECET5 DB FIMOMRA VÁGOTT SHALOTT HAGYMA1 DB KÍGYÓ UBORKA (HÁMOZVA, MAGOZVA, FIMORA VÁGVA)1 KK TENGERI SÓCSIPETNYI FEKETEBORS (FRISSEN ŐRŐLVE)24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGAKONYHATECHNOLÓGIA:KIS KEVERŐTÁLBA KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE HŰTŐBE.AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA ELEGENDŐAZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE HŰTŐBEN 1 HÉTIG TÁROLHATÓ

HOZZÁVALÓK: 150 ML SZÁRAZ VÖRÖSBOR75 ML VÖRÖSBORECET5 DB KÖZEPES FIMORA VÁGOTT SHALOTT HAGYMA60 ML FRISSEN FACSART CITROMLÉ (KB 2 DB KÖZEPES MÉRETŰ CITROM)1 KK TENGERI SÓ1 EK SNIDLING FINOMRA VÁGVA (DÍSZÍTÉSHEZ)24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGAKONYHATECHOLÓGIA:KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE A HŰTŐBE, AMÍG A SHALOTTA HAGYMA PUHÁVÁ NEM VÁLIK.AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA

A tengerentúlról származó új és extravagáns fogadási forma a flying service vagy más néven flying buffett melynek egyre nagyobb létjogosultsága van a catering szektoron belül, köszönhető eleganciájának és praktikusságának, extravaganciájának és rugalmasságának.  A flying service alap koncepciója az, hogy a felszolgálók hideg vagy meleg tányérról kínálják kínálatukat folyamatosan a vendégek között sétálva az est teljes időtartama alatt. Az alap flying

t