Blog No Sidebar
Blog No Sidebar (Page 4)

HOZZÁVALÓK: 5 ML SZEZÁM OLAJ1 FEJ KÖZEPES SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA1 KK GYÖMBÉR RESZELVE (FRISS)1 KK GYÖMBÉR FINOMRA VÁGVA (FRISS)2,5 G CHILI FRISS (MAGOZVA, FINOMRA VÁGVA)35 ML RIZSECET40 ML CUKORSZIRUP40 ML DASHI10 ML HALSZÓSZ2 LIME FACSART LEVEKONYHATECHNOLÓGIA:FORRÓSÍTSUNK SERPENYŐBEN SZEZÁMOLAJAT ÉS ADJUK HOZZÁ A SHALOTT HAGYMÁT, A FINOMRA VÁGOTT GYÖMBÉRT ÉS A CHILI PAPRIKÁT. FORRÓSÍTSUK, DE NE KARAMELIZÁLJUK.ADJUK HOZZÁ RIZSECETET ÉS FORRALJUK

HOZZÁVALÓK: 250 ML FEHÉRBORECET (CHARDONNAY)3 DB SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA1 KK KRISTÁLYCUKOR70 ML TEQUILA45 ML FRISSEN FACSART LIME JUICESÁRGA ÉS PIROS KALIFORNIAI PAPRIKA FINOMRA VÁGVA (2 X ¼ PAPRIKA)0,5 KK FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS1 EK KORIANDER FINOMRA VÁGVACSIPETNYI TENGERI SÓ24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGAKONYHATECHNOLÓGIA:KIS SERPENYŐBEN KEVERJÜK ÖSSZE AZ ECETET, A CUKROT ÉS A SHALOTT HAGYMÁTFORRALJUK ÖSSZE A FELÉREVEGYÜK LE A

HOZZÁVALÓK: 100 ML SZÁRAZ FEHÉRBOR4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA1 KK RÓZSABORS (FRISSEN RUSZTIKUSRA ŐRÖLVE)60 ML FEHÉRORECET60 ML RIZSECET0,5 KK KRISTÁLYCUKOR0,5 KK TENGERI SÓ1 KK FRISS KAKUKKFŰ36 DB NO2 VAGY NO3 OSZTRIGAKONYHATECHNOLÓGIA:KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE A SHALOTT HAGYMÁT A RÓZSABORSOT, A FRISS ZÖLDFŰSZERT ÉS A FEHÉRBORECETET ILLETVE A CUKROTKEVERJÜK ADDIG AMÍG A CUKOR FEL NEM OLVADTEGYÜK A MIGNONETTE-T SZERVÍROZÁS ELŐTT 20

t