GRILLEZETT OSZTRIGA FOKHAGYMÁS FŰSZERVAJJAL
HOZZÁVALÓK: 24 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRETŰ50 ML EXTRA SZŰZ OLIVAOLAJ50 G SÓZATLAN VAJ5 GEREZD FOKHAGYMA FINOMRA VÁGVA½ CITROM FRISSEN FACSART LEVE1 KK TABASCOCSIPETNYI TENGERI SÓ50 G PETREZSELYEM FINOMRA VÁGVACSIPETNYI FEKETEBORS (FRISSEN ŐRÖLT)KONYHATECHNOLÓGIA:FORRÓSÍTSUK FEL A GRILLT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRESERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FELE MENNYISÉGŰ VAJAT, MAJD ADJUK HOZZÁ AZ OLIVA OLAJATTEGYÜK A SERPENYŐBE A FOKHAGYMÁT ÉS HŐKEZELJÜK 1 PERCIG
GRILLEZETT OSZTRIGA ÉDESKÖMÉNNYEL ÉS SHALOTT HAGYMÁS FŰSZERVAJJAL GRILLEZVE
HOZZÁVALÓK: 24 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRETŰ250 G SÓZATLAN VAJ2 FEJ KÖZEPES MÉRETŰ SHALOTT HAGYMA FNOMRA VÁGVA200 G ÉDESKÖMÉNY FINOMRA VÁGVA3 G RÓMAI KÖMÉNY ŐRÖLVECSIPETNYI FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORSCSIPETNYI TENGERI SÓ50 ML PERNOD ÁNIZSLIKŐRCSIPETNYI SNIDLING A DÍSZÍTÉSHEZKONYHATECHNOLÓGIA:FORRÓSÍTSUK FEL A GRILLT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETREHAGYJUK A VAJAT SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN KÉPLÉKENNYÉ VÁLNIVÁGJUK FINOMRA AZ ÉDESKÖMÉNYT ÉS A SHALOTTA HAGYMÁTTEGYÜK A VAJAT KEVERŐTÁLBA MAJD ADJUK HOZZÁ AZ
KLASSZIKUS GRILLEZETT / SÜLT OSZTRIGA
HOZZÁVALÓK: 24 DB OSZTRIGA NO1 MÉRETŰ150 G SÓZATLAN VAJ100 G RESZELT PARMEZÁN SAJT (REGGIANO-PARMEGIANO)30 G PETREZSELYEM LEVÉL FINOMRA VÁGVA1 CITROM FRISSEN FACSART LEVE1 FEJ KÖZEPES MÉRETŰ SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA50 G FOKHAGYMA RESZELVE VAGY ZÚZVACSIPETNYI SNIDLING FINOMRA VÁGVA (DÍSZÍTÉS OPCIÓ)2,5 ML TABASCOCSIPETNYI TENGERI SÓCSIPETNYI CAYENNE BORSKONYHATECHNOLÓGIA:FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT 200 CELSIUS HŐMÉRSÉKLETRESERPENYŐBEN KEVÉS VAJON PÁROLJUK LE A SHALOTT HAGYMÁT ÉS FOKHAGYMÁTA
OSZTRIGA SPENÓTTAL ÉS TÁRKONYOS FŰSZERVAJJAL SÜTVE
HOZZÁVALÓK: 24 DB NO1 MÉRETŰ OSZTRIGA150 G SÓZATLAN VAJ200 G SPENÓTLEVÉL50 G MADÁRSALÁTA LEVÉL½ SZÁR ANGOL SZÁRZELLER FINOMRA VÁGVA3 FEJ KÖZEPES MÉRETŰ SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA5 G FRISS TÁRKONYLEVÉL FINOMRA VÁGVACSIPETNYI CAYENNE BORS100 G ZSEMLEMORZSA (PANKO)15 ML PERNOD VAGY PASTISKONYHATECHNOLÓGIA:FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT 200 CELSIUS HŐMÉRSÉKLETREBLANSÍROZZUK LE A SPENÓTOT ÉS A MADÁRSALÁTÁT MAJD TURIMOLJUK LESERPENYŐBE KEVÉS VAJON PÁROLJUK LE A HAGYMÁT
KLASSZIKUS ROSÉ MIGNONETTE VÖRÖSBORECETTEL ÉS SHALOTT HAGYMÁVAL
HOZZÁVALÓK: 5 ML VÖRÖSBOR ECET100 ML ROSÉ2 FEJ KÖZEPES SHALOTT HAGYMA FINOMRA VÁGVA2 KK KRISTÁLYCUKOR12 DB NO2 VAGY NO3 OSZTRIGAKONYHATECHNOLÓGIA:KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE A FINOMRA VÁGOTT SHALOTT HAGYMÁT A VÖRÖSBORECETET ÉS A KRISTÁLYCUKROT ILLETVE A ROSÉTSZERVÍROZÁSIG TARTSUK HIDEGEN.