SHALOTT, BACON ÉS KAPOR MIGONETTE
HOZZÁVALÓK:
- 70 ML PEZSGŐECET
- 70 ML PEZSGŐ
- 4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA
- 1 KK FRISS KAPOR FINOMRA VÁGVA
- 1 KK FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS
- 2 CSÍK BACON SZALONNA ROPOGÓSRA SÜTVE ÉS APRÓRA TÖRVE
- 12 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA
KONYHATECHNOLÓGIA: - SÜSSÜK MEG SERPENYŐBEN ZSIRADÉK HOZZÁADÁSA NÉLKÜL A BACONSZALONNÁT
- A ROPOGÓSRA SÜLT SZALONNACSÍKOKAT KIHŰTÉS UTÁN TÖRJÜK APRÓRA
- KEVERJÜK ÖSSZE KIS KEVERŐTÁLBAN A PEZSGŐECETET A SHALOTT HAGYMÁT A KAPROT A FEKETEBORSOT ÉS A PEZSGŐT MAJD TEGYÜK 20 PERCRE HŰTŐBE
- SZERVÍROZÁSKOR KANALAZZUNK AZ OSZTRIGÁKRA A MIGNONETTE-BŐL MAJD SZÓRJUNK RÁ KEVÉS TÖRT BACON SZALONNÁT