Osztriga Sommelier
Receptek mignonette KLASSZIKUS OSZTRIGA MIGNONETTE

KLASSZIKUS OSZTRIGA MIGNONETTE

HOZZÁVALÓK:

  • 150 ML SZÁRAZ VÖRÖSBOR
  • 75 ML VÖRÖSBORECET
  • 5 DB KÖZEPES FIMORA VÁGOTT SHALOTT HAGYMA
  • 60 ML FRISSEN FACSART CITROMLÉ (KB 2 DB KÖZEPES MÉRETŰ CITROM)
  • 1 KK TENGERI SÓ
  • 1 EK SNIDLING FINOMRA VÁGVA (DÍSZÍTÉSHEZ)
  • 24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA

    KONYHATECHOLÓGIA:
  • KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE A HŰTŐBE, AMÍG A SHALOTTA HAGYMA PUHÁVÁ NEM VÁLIK.
  • AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA ELEGENDŐ
  • AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE HŰTŐBEN 1 HÉTIG TÁROLHATÓ
  • ALTERNATÍV ALAPANYAG LEHET PEZSGŐ ÉS PEZSGŐECET.
t