KLASSZIKUS OSZTRIGA MIGNONETTE
HOZZÁVALÓK:
- 150 ML SZÁRAZ VÖRÖSBOR
- 75 ML VÖRÖSBORECET
- 5 DB KÖZEPES FIMORA VÁGOTT SHALOTT HAGYMA
- 60 ML FRISSEN FACSART CITROMLÉ (KB 2 DB KÖZEPES MÉRETŰ CITROM)
- 1 KK TENGERI SÓ
- 1 EK SNIDLING FINOMRA VÁGVA (DÍSZÍTÉSHEZ)
- 24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA
KONYHATECHOLÓGIA: - KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE A HŰTŐBE, AMÍG A SHALOTTA HAGYMA PUHÁVÁ NEM VÁLIK.
- AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA ELEGENDŐ
- AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE HŰTŐBEN 1 HÉTIG TÁROLHATÓ
- ALTERNATÍV ALAPANYAG LEHET PEZSGŐ ÉS PEZSGŐECET.