MIGNONETTE KAKUKKFŰVEL ÉS RÓZSABORSSAL
HOZZÁVALÓK:
- 100 ML SZÁRAZ FEHÉRBOR
- 4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA
- 1 KK RÓZSABORS (FRISSEN RUSZTIKUSRA ŐRÖLVE)
- 60 ML FEHÉRORECET
- 60 ML RIZSECET
- 0,5 KK KRISTÁLYCUKOR
- 0,5 KK TENGERI SÓ
- 1 KK FRISS KAKUKKFŰ
- 36 DB NO2 VAGY NO3 OSZTRIGA
KONYHATECHNOLÓGIA: - KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE A SHALOTT HAGYMÁT A RÓZSABORSOT, A FRISS ZÖLDFŰSZERT ÉS A FEHÉRBORECETET ILLETVE A CUKROT
- KEVERJÜK ADDIG AMÍG A CUKOR FEL NEM OLVAD
- TEGYÜK A MIGNONETTE-T SZERVÍROZÁS ELŐTT 20 PERCRE HŰTŐBE