Osztriga Sommelier
Receptek mignonette MIGNONETTE KAKUKKFŰVEL ÉS RÓZSABORSSAL

MIGNONETTE KAKUKKFŰVEL ÉS RÓZSABORSSAL

HOZZÁVALÓK:

  • 100 ML SZÁRAZ FEHÉRBOR
  • 4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA
  • 1 KK RÓZSABORS (FRISSEN RUSZTIKUSRA ŐRÖLVE)
  • 60 ML FEHÉRORECET
  • 60 ML RIZSECET
  • 0,5 KK KRISTÁLYCUKOR
  • 0,5 KK TENGERI SÓ
  • 1 KK FRISS KAKUKKFŰ
  • 36 DB NO2 VAGY NO3 OSZTRIGA

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • KIS KEVERŐTÁLBAN KEVERJÜK ÖSSZE A SHALOTT HAGYMÁT A RÓZSABORSOT, A FRISS ZÖLDFŰSZERT ÉS A FEHÉRBORECETET ILLETVE A CUKROT
  • KEVERJÜK ADDIG AMÍG A CUKOR FEL NEM OLVAD
  • TEGYÜK A MIGNONETTE-T SZERVÍROZÁS ELŐTT 20 PERCRE HŰTŐBE
t