Osztriga Sommelier
Receptek mignonette PEZSGŐ ÉS UBORKA MIGNONETTE

PEZSGŐ ÉS UBORKA MIGNONETTE

HOZZÁVALÓK:

  • 150 ML SZÁRAZ PEZSGŐ
  • 75 ML PEZSGŐECET
  • 5 DB FIMOMRA VÁGOTT SHALOTT HAGYMA
  • 1 DB KÍGYÓ UBORKA (HÁMOZVA, MAGOZVA, FIMORA VÁGVA)
  • 1 KK TENGERI SÓ
  • CSIPETNYI FEKETEBORS (FRISSEN ŐRŐLVE)
  • 24 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • KIS KEVERŐTÁLBA KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT ÉS TEGYÜK 20 PERCRE HŰTŐBE.
  • AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE KÖRÜLBELÜL 2 TUCAT OSZTRIGÁRA ELEGENDŐ
  • AZ ELKÉSZÍTETT MIGNONETTE HŰTŐBEN 1 HÉTIG TÁROLHATÓ
t