Osztriga Sommelier
Receptek mignonette SHALOTT, BACON ÉS KAPOR MIGONETTE

SHALOTT, BACON ÉS KAPOR MIGONETTE

HOZZÁVALÓK:

  • 70 ML PEZSGŐECET
  • 70 ML PEZSGŐ
  • 4 DB SHALOTT HAGYMA FIMOMRA VÁGVA
  • 1 KK FRISS KAPOR FINOMRA VÁGVA
  • 1 KK FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS
  • 2 CSÍK BACON SZALONNA ROPOGÓSRA SÜTVE ÉS APRÓRA TÖRVE
  • 12 DB NO2 VAGY NO3 MÉRETŰ OSZTRIGA

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • SÜSSÜK MEG SERPENYŐBEN ZSIRADÉK HOZZÁADÁSA NÉLKÜL A BACONSZALONNÁT
  • A ROPOGÓSRA SÜLT SZALONNACSÍKOKAT KIHŰTÉS UTÁN TÖRJÜK APRÓRA
  • KEVERJÜK ÖSSZE KIS KEVERŐTÁLBAN A PEZSGŐECETET A SHALOTT HAGYMÁT A KAPROT A FEKETEBORSOT ÉS A PEZSGŐT MAJD TEGYÜK 20 PERCRE HŰTŐBE
  • SZERVÍROZÁSKOR KANALAZZUNK AZ OSZTRIGÁKRA A MIGNONETTE-BŐL MAJD SZÓRJUNK RÁ KEVÉS TÖRT BACON SZALONNÁT
t