Osztriga Sommelier
Receptek Grill OYSTER ROCKEFELLER BRIT-SZIGETEK

OYSTER ROCKEFELLER BRIT-SZIGETEK

HOZZÁVALÓK:

  • 12 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
  • 100 G VAJ
  • 1 KÖZEPES FEJ SHALOTT VAGY SPANYOL FEHÉRHAGYMA FINOMRA VÁGVA
  • 30 G FRISS PETREZSELYEM FINOMRA VÁGVA
  • 100 G SPENÓT LEVÉL
  • 100 G ZSEMLEMORZSA (PANKO)
  • 50 G PARMEZÁNSAJT RESZELVE

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
  • SERPENYŐBEN KÖZEPES HŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTSÜK FEL A FEL A VAJAT ADJUK HOZZÁ A SPENÓTOT ÉS PÁROLJUK 2-3 PERCIG AMÍG A SPENÓT LEVELEK ÖSSZE NEM ESNEK
  • ADJUK A SERPENYŐBE A FINOMRA VÁGOTT PETREZSELMET ÉS PÁROLJUK EGYÜTT AZ ALAPANYAGOKAT TOVÁBBI 1 PERCIG
  • BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT ÉS FEKTESSÜK ŐKET SÓÁGYRA EGY SÜTŐTEPSIBEN
  • KANALAZZUNK MINDEN OSZTRIGA TETEJÉRE A HAGYMÁS-SPENÓTOS-PETREZSELYMES MIXBŐL MAJD SZÓRJUK RÁ A PANKO MORZSÁT LEGVÉGÜL A PARMEZÁN SAJTOT
  • TEGYÜK A SÜTŐTEPSIT A SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA ÉS SÜSSÜK 5-6 PERC ALATT KÉSZRE
t