
OSZTRIGA GYÖMBÉRREL, SZÓJÁVAL ÉS KORIANDERREL
HOZZÁVALÓK:
- 24 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRET
- 100 ML SZÓJASZÓSZ (SUPERIOR LIGHT)
- 30 ML SZEZÁMOLAJ
- 50 ML ÉDES CHERRY
- 2 EK GYÖMBÉR RESZELVE (DURVA RESZELŐ)
- 2 SZÁL ÚJHAGYMA HOSSZANTI CSÍKOKRA VÁGVA
- FEKTEBORS CSIPETNYI
- 50 G KORIANDER LEVÉL
KONYHATECHNOLÓGIA: - FORRÓSÍTSUK FEL A SÜTŐT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE 200 CELSIUS
- BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT AZ OSZTRIGÁK HÚSÁT HAGYJUK A PÁNCÉLBAN
- AZ OSZTRIGÁK LEVÉT SZŰRJÜK LE ÉS TARTSUK HIDEGEN TOVÁBBI FELHASZNÁLÁSIG
- SERPENYŐBE ÖNTSÜK ÖSSZE A SZÓJASZÓSZT A CHERRYT ÉS FORRALJUK ÖSSZE
- ADJUK HOZZÁ A GYÖMBÉRT ÉS PÁROLJUK TOVÁBBI 2 PERCIG
- TEGYÜK FÉLRE A SZÓJAMARINÁDOT ÉS HŰTSÜK KI
- KIHŰTÉS UTÁN KEVERJÜK HOZZÁ A SZEZÁMOLAJAT ÉS TEGYÜK BELE AZ ÚJHAGYMÁT
- AZ OSZTRIGÁKAT FEKTESSÜK SÓÁGYRA EGY SÜTŐTEPSIBE MAJD KANALAZZUNK AMINDEN OSZTRIGÁRA A GYÖMBÉRES-SZÓJÁS KEVERÉKBŐL
- HELYEZZÜK A SÜTŐTEPSIT A 200 CELSIUSRA FELFORRÓSÍTOTT SÜTŐBE KÖZÉP POZÍCIÓBA ÉS SÜSSÜK 8-9 PERC ALATT KÉSZRE
- TÁLALÁSKOR FRISS TÉPETT KORIANDER LEVELEKKEL DÍSZÍTSÜK AZ OSZTRIGÁKAT
- GRILLRE IS ALKALMAZHATÓ RECEPTÚRA
- SÜTÉS NÉLKÜL IS ALKALMAZHATÓ A SZÓJA MIGNONETTE