Osztriga Sommelier
Receptek Grill GRILLEZETT OSZTRIGA ÉDESKÖMÉNNYEL ÉS SHALOTT HAGYMÁS FŰSZERVAJJAL GRILLEZVE

GRILLEZETT OSZTRIGA ÉDESKÖMÉNNYEL ÉS SHALOTT HAGYMÁS FŰSZERVAJJAL GRILLEZVE

HOZZÁVALÓK:

  • 24 DB OSZTRIGA NO1 VAGY NO2 MÉRETŰ
  • 250 G SÓZATLAN VAJ
  • 2 FEJ KÖZEPES MÉRETŰ SHALOTT HAGYMA FNOMRA VÁGVA
  • 200 G ÉDESKÖMÉNY FINOMRA VÁGVA
  • 3 G RÓMAI KÖMÉNY ŐRÖLVE
  • CSIPETNYI FRISSEN ŐRÖLT FEKETEBORS
  • CSIPETNYI TENGERI SÓ
  • 50 ML PERNOD ÁNIZSLIKŐR
  • CSIPETNYI SNIDLING A DÍSZÍTÉSHEZ

    KONYHATECHNOLÓGIA:
  • FORRÓSÍTSUK FEL A GRILLT ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETRE
  • HAGYJUK A VAJAT SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN KÉPLÉKENNYÉ VÁLNI
  • VÁGJUK FINOMRA AZ ÉDESKÖMÉNYT ÉS A SHALOTTA HAGYMÁT
  • TEGYÜK A VAJAT KEVERŐTÁLBA MAJD ADJUK HOZZÁ AZ ÖSSZES ALAPANYAGOT ÉS KEVERJÜK ADDIG AMÍG KRÉMESSÉ NEM VÁLIK
  • BONTSUK KI AZ OSZTRIGÁKAT AZ OSZTRIGA LEVÉT ADJUK A FŰSZERVAJHOZ ILLETVE ÖNTSÜK HOZZÁ A PERNOD-OT MAJD ISMÉT KEVERJÜK ÖSSZE. FŰSZEREZZÜK SÓVAL, BORSSAL ÉS ŐRÖLT KÖMÉNNYEL
  • KANALAZZUNK A FŰSZERVAJBÓL A KINYITOTT OSZTRIGÁKRA MAJD HELYEZZÜK AZ OSZTRIGÁKAT A FELFORRÓSÍTOTT GRILLRE ÉS 2-3 PERC ALATT SÜSSÜK KÉSZRE
  • TÁLALÁSKOR KEVÉS SZÓRT SNIDLINGGEL DÍSZÍTHETJÜK
  • SÜTŐBEN SÜTÉSRE IS ALKALMAZHATÓ RECEPTÚRA
t