Osztriga Sommelier
Egyéb kategória Seafood flying service

Seafood flying service

A tengerentúlról származó új és extravagáns fogadási forma a flying service vagy más néven flying buffett melynek egyre nagyobb létjogosultsága van a catering szektoron belül, köszönhető eleganciájának és praktikusságának, extravaganciájának és rugalmasságának.  A flying service alap koncepciója az, hogy a felszolgálók hideg vagy meleg tányérról kínálják kínálatukat folyamatosan a vendégek között sétálva az est teljes időtartama alatt. Az alap flying service koncepció szerint a flying service során felszolgált ételek nem helyettesíthetik a főétkezést és ezzel az üzleti modellel dolgozik sok catering cég. A megnövekedett vásárlói igények figyelembevételével az Osztrigasommelier azonban ötvözte az elegáns és exkluzív „büféasztalt” a flying service szolgáltatással, ezért hol lenne nagyobb létjogosultsága egy kagyló, homár, osztriga és rák különleges alapanyagokra támaszkodó catering szolgáltatásnak, mint egy olyan nívós rendezvényen, ahol nem az ültetett vacsora a fő cél. Állófogadások, sétálópartik, kiállítások, előadások és egyéb rendezvények tökéletes támasza lehet az Osztrigasommelier flying service szolgáltatása, ahol nem csak a felszolgálók által szervírozott ételek közül választhatnak a vendégek, de a látványos jégpultnál felépített ehető dekorációk közül is tudnak választani maguknak, meghagyva vendégeiknek a döntés szabadságát.

Referenciánkat megtekintheti ITT, eseményeinkről készített képeket, pedig ITT a galériában találhatja

t